Nano-tekstur på iPad Pro - Er det pengene værd?

Nano-tekstur på iPad Pro - Er det pengene værd?

Det er en dejlig sommermorgen, og jeg sidder her med min iPad Pro 12,9" foran mig. Jeg har lige opgraderet til den nyeste model, og jeg må sige, at jeg er imponeret over den nye nano-tekstur på skærmen. Lad mig fortælle dig lidt mere om, hvad det betyder, og om det er en opgradering, der er pengene værd.

Hvad er nano-tekstur?

Nano-tekstur er en speciel overflade, som Apple har udviklet til deres nyeste iPad Pro-modeller. I stedet for den glatte, reflekterende overflade, som vi kender fra tidligere iPad-modeller, har denne nye skærm en let struktureret overflade, der nærmest minder om overfladen på et stykke papir.

Formålet med denne nano-tekstur er at reducere refleksioner og gøre skærmen mere behagelig at kigge på, særligt i stærkt lys. Og det virker virkelig! Jeg har brugt min iPad både ude i haven og inde i stuen, og jeg oplever markant færre refleksioner, uanset hvor jeg befinder mig.

Hvordan føles det at bruge iPad Pro med nano-tekstur?

Selve oplevelsen af at bruge iPad'en er også lidt anderledes med den nye overflade. Fingerspidserne glider ikke helt så let hen over skærmen, men til gengæld føles det mere naturligt og papir-agtigt. Det giver en mere taktil fornemmelse, som jeg personligt synes er rigtig behagelig.

Jeg har også bemærket, at Apple Pencil'en føles lidt mere præcis og naturlig at bruge på den strukturerede overflade. Stregen bliver lidt mere "grov" og "håndskrevet", hvilket jeg synes passer rigtig godt, når jeg skal tage noter eller lave skitser.

Er det pengene værd?

Så til det store spørgsmål - er nano-tekstur en opgradering, der er pengene værd? Jeg vil sige, at det afhænger lidt af, hvordan du bruger din iPad. Hvis du primært bruger den indendørs, hvor refleksioner ikke er et stort problem, så er det nok ikke nødvendigt at betale ekstra for denne funktion.

Men hvis du ofte arbejder eller læser på din iPad i stærkt lys, så kan nano-tekstur virkelig gøre en forskel. Derudover synes jeg, at den mere papir-agtige følelse giver en mere behagelig og naturlig skriveOplevelse, særligt hvis du bruger Apple Pencil en del.

Personligt har jeg været rigtig glad for opgraderingen, og jeg synes, at det har været pengene værd. Men du må selv vurdere, hvor vigtig denne funktion er for dig og din brug af iPad'en.

Uanset hvad, så er den nye iPad Pro med nano-tekstur et fantastisk stykke hardware, som jeg varmt kan anbefale. Prøv den selv, hvis du har muligheden - jeg tror, du vil blive positivt overrasket!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar