Nyt i iOS 18: 'Tap to Provision' - Nem tilføjelse af kort til Apple Pay

Nyt i iOS 18: 'Tap to Provision' - Nem tilføjelse af kort til Apple Pay

Som Apple-entusiaster ved vi, at hvert nyt iOS-release bringer spændende nye funktioner og forbedringer med sig. I år er ingen undtagelse, og med iOS 18 har Apple introduceret en fantastisk ny funktion, der gør det endnu nemmere at tilføje dine betalingskort til Apple Pay - 'Tap to Provision'.

Hvad er 'Tap to Provision'?

'Tap to Provision' er en ny funktion i iOS 18, som gør det muligt at tilføje et betalingskort til Apple Pay ved blot at holde dit kort op til din iPhone. Tidligere skulle man gennemgå en lidt mere kompliceret proces for at tilføje et nyt kort, men med 'Tap to Provision' er det nu en leg.

Når du holder dit fysiske betalingskort op til din iPhone, registrerer iOS 18 kortets oplysninger automatisk og tilføjer det direkte til din Apple Wallet. Du behøver ikke længere at indtaste kortoplysninger manuelt eller tage billeder af dit kort - processen er fuldstændig automatiseret.

Hvordan virker det?

Processen er virkelig enkel:

  1. Åbn Apple Wallet på din iPhone.
  2. Tryk på knappen for at tilføje et nyt kort.
  3. Hold dit fysiske betalingskort op til bagsiden af din iPhone.
  4. iOS 18 registrerer kortoplysningerne og tilføjer kortet automatisk til din Apple Wallet.

Det tager kun få sekunder, og du er klar til at bruge dit kort med Apple Pay. Ingen besværlige trin, ingen fejlindtastninger - bare et hurtigt 'tap' og du er i gang.

Fordele ved 'Tap to Provision'

Denne nye funktion har en række fordele, som gør den til et fantastisk tilskud til Apple Pay-oplevelsen:

1. Hurtigere og nemmere tilføjelse af kort

Den automatiske registrering af kortoplysninger sparer dig for en masse besvær. Du skal ikke længere taste alle kortoplysningerne manuelt eller tage billeder af kortet. Det hele klares på et øjeblik.

2. Færre fejl

Når du ikke skal indtaste kortoplysninger manuelt, mindskes risikoen for fejl markant. iOS 18 registrerer kortoplysningerne præcist, så du undgår frustrerende problemer med forkerte numre eller udløbsdatoer.

3. Øget sikkerhed

'Tap to Provision' bruger de samme sikkerhedsforanstaltninger som resten af Apple Pay, så dine kortoplysninger er lige så godt beskyttet. Du kan stole på, at dine betalingsdata håndteres sikkert.

4. Bedre brugeroplevelse

Den hurtige og gnidningsløse tilføjelse af kort gør Apple Pay-oplevelsen endnu mere strømlinet. Du kommer hurtigt i gang med at bruge dine kort, uden at skulle bruge tid på komplicerede opsætningsprocesser.

Sådan udnytter du 'Tap to Provision' fuldt ud

For at få det maksimale ud af 'Tap to Provision'-funktionen er der et par ting, du kan gøre:

1. Sørg for at have de nyeste iOS-opdateringer

'Tap to Provision' er en funktion, der kræver iOS 18 eller nyere. Sørg for, at din iPhone altid kører den seneste version af iOS for at få adgang til de nyeste funktioner.

2. Ryd op i din Apple Wallet

Før du begynder at tilføje nye kort, kan det være en god idé at gennemgå de kort, du allerede har i din Apple Wallet. Fjern eventuelle kort, du ikke længere bruger, for at holde din wallet organiseret.

3. Vær forberedt med dine fysiske kort

Når du skal tilføje et nyt kort, skal du sørge for at have det fysiske kort klar. Hold det klar, så du hurtigt kan holde det op til din iPhone, når du skal bruge 'Tap to Provision'.

Med disse tips kan du udnytte 'Tap to Provision'-funktionen fuldt ud og gøre tilføjelsen af betalingskort til Apple Pay hurtigere og nemmere end nogensinde før.

Konklusion

iOS 18's 'Tap to Provision'-funktion er et fantastisk eksempel på, hvordan Apple konstant arbejder på at forbedre og strømline Apple Pay-oplevelsen. Ved at gøre det endnu nemmere at tilføje betalingskort, fjerner Apple en af de sidste barrierer for at komme i gang med at bruge Apple Pay.

Uanset om du er en erfaren Apple Pay-bruger eller lige er ved at komme i gang, vil 'Tap to Provision' gøre din oplevelse mere intuitiv og problemfri. Prøv det selv, og du vil se, hvor hurtigt og nemt det er at tilføje nye kort til din Apple Wallet.

Så næste gang du skal tilføje et nyt betalingskort, så husk at holde det op til din iPhone - iOS 18 klarer resten!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar