Hurtig levering og gratis retur

iOS 18 Nyheder, Apple Arcade og Sequoia

Spændende Nyheder om iOS 18, Apple Arcade og Sequoia

Sequoia's Screen Recording Nags: Hvad du skal vide

Sequoia har for nylig introduceret nye advarselsbeskeder, der dukker op under skærmoptagelser. Dette er blevet gjort for at sikre bedre beskyttelse af brugeroplysninger. Brugere får nu advarsler, hvis der opdages usædvanlig aktivitet under en skærmoptagelse. For mange kan det virke som en irriterende afbrydelse, men det har til formål at beskytte mod utilsigtet deling af følsomme oplysninger. Læs mere...

Nye Funktioner i iOS 18 Photos App

Apple har taget deres Photos app til næste niveau med iOS 18. Den nyeste opdatering introducerer en række kraftfulde AI-drevne funktioner, der gør det nemmere at organisere og redigere dine billeder. Her er nogle af de mest spændende ændringer:

  • Forbedret ansigtsgenkendelse: Photos app kan nu præcist genkende og tagge flere ansigter på billeder.
  • Automatisk redigering: Med et enkelt klik kan appen nu justere lys, kontrast og farve for at forbedre dine billeder.
  • Intelligent albumoprettelse: Brugere kan nu automatisk oprette albums baseret på lokationer, begivenheder og personer.

Disse nye funktioner gør det nemmere end nogensinde at holde dine minder organiseret og smukt præsenteret. Lær mere...

Udfordringer og Muligheder med Apple Arcade

Apple Arcade, streamingtjenesten til spil, står over for nogle udfordringer, men har også store muligheder. Selvom tjenesten tilbyder eksklusive spil uden reklamer, har nogle brugere og udviklere udtrykt bekymringer over indholdsdiversitet og hyppigheden af nye udgivelser. På trods af disse udfordringer fortsætter Apple med at innovere og tiltrække nye udviklere og brugere.

Apple Arcade udvider konstant sin samling med spil, der imødekommer forskellige interesser og aldersgrupper. Opdag mere...

Besøg os på We❤️Apple.dk for flere opdateringer, nyheder og tips om alt, der vedrører Apple!

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more