Threads Får 175 Millioner Aktive Brugere og Fejrer Etårsjubilæum med Brugerdefinerede Ikoner

Threads Får 175 Millioner Aktive Brugere og Fejrer Etårsjubilæum med Brugerdefinerede Ikoner

Meta’s mikrobloggingplatform, Threads, har netop rundet sit etårsjubilæum og fejrer dette med en række spændende opdateringer og funktioner. På trods af en turbulent start har Threads formået at opnå betydelige milepæle på kort tid, herunder en imponerende vækst i brugerbasen.

 

Fra Kontroversiel Lancering til Vækst

Threads blev lanceret i juli 2023 som et alternativ til X (tidligere Twitter), hvor mange brugere søgte efter nye platforme på grund af Elon Musks omstridte beslutninger. Threads oplevede en hurtig stigning i brugertal, med 100 millioner registrerede brugere inden for de første fem dage . Nu, et år senere, har platformen opnået 175 millioner månedlige aktive brugere .

 

Forbedringer og Nye Funktioner

Da Threads blev lanceret, manglede platformen mange funktioner, men Meta har siden arbejdet hårdt på at forbedre oplevelsen. Nogle af de mest bemærkelsesværdige tilføjelser inkluderer en webversion, indbygget oversættelse, kronologisk søgning, hurtig skift mellem konti, tags, en API og integration med fediverse .

 

Fejring med Brugerdefinerede Ikoner

Som en del af fejringen af Threads’ første år, har Meta introduceret brugerdefinerede ikoner i Threads-mobilappen. Brugere kan nu vælge mellem fem nye ikoner ud over standardikonet. Disse ikoner vil blive låst op dagligt og vil være tilgængelige indtil 12. juli 2024. Ikonerne er unikt designet af medlemmer af Threads-fællesskabet .

 

For at ændre ikonet på din Threads-app, skal du:

1. Åbne Threads-appen

2. Trykke på fanen “Din Profil”

3. Trykke på fødselsdagskage-ikonet øverst på skærmen

4. Vælge et af de tilgængelige ikoner

 

Tilgængelighed

For at få adgang til de nye ikoner skal du sørge for, at du har den nyeste version af Threads-appen installeret. Appen er gratis tilgængelig på App Store og kræver en iPhone med iOS 15.1 eller nyere .

 

Perspektiv på Fremtiden

Meta’s succes med Threads illustrerer en stærk efterspørgsel efter alternative mikrobloggingplatforme, især når etablerede platforme står over for kontroverser. Med den fortsatte udvikling og forbedring af Threads ser fremtiden lys ud for platformen, som fortsat vil udvide sine funktioner og tiltrække flere brugere.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar