Hurtig levering og gratis retur

tvOS 18: Åbn web-links på iPhone via Apple TV

tvOS 18: Åbn web-links på iPhone via Apple TV

Apple har netop annonceret en spændende ny funktion, der snart bliver tilgængelig med tvOS 18. Denne opdatering lader Apple TV-brugere åbne web-links direkte på deres iPhone. Dette er en game-changer for alle Apple-entusiaster og har potentiale til at revolutionere, hvordan vi bruger Apple TV og iPhone sammen. Læs videre for at få alle detaljer om denne kommende funktion og hvad du kan forvente. Besøg os på We❤️Apple.dk for flere nyheder og opdateringer om Apple.

Introduktion til tvOS 18

Den nyeste tvOS 18 opdatering bringer en række nye funktioner til Apple TV. En af de mest bemærkelsesværdige nyheder er muligheden for at åbne web-links på din iPhone. Dette giver en mere sammenhængende og problemfri oplevelse for brugere, som er dybt integreret i Apples økosystem.

Hvordan virker det?

Når du ser noget på Apple TV og ønsker at gå dybere ind på et specifikt emne via et web-link, så bliver det snart muligt at tage dette link og åbne det direkte på din iPhone. Funktionen fungerer ved at sende linket fra Apple TV til din iPhone med et enkelt klik. Dette er især nyttigt, når du surfer på nettet, ser på materiale fra en streamingtjeneste, eller hvis du modtager links i en besked på din Apple TV.

Integration med iPhone

Det er ingen hemmelighed, at Apple-produkter fungerer bedst sammen. TvOS 18 tager dette til et nyt niveau ved at gøre integrationen mellem Apple TV og iPhone endnu mere problemfri. Du behøver ikke længere at tage din telefon op separat og manuelt skrive en webadresse, du så på din TV-skærm. Nu kan du blot bruge fjernbetjeningen til at sende linket direkte til din iPhone, hvor det åbnes automatisk i Safari eller en anden browser efter eget valg.

Sikkerhed og brugervenlighed

Apple har altid haft fokus på sikkerhed og privatliv, og det gælder også her. Links sendes securely mellem Apple TV og iPhone, uden at gå gennem eksterne servere, hvilket sikrer, at dine data forbliver private og sikre.

Hvornår kan vi forvente tvOS 18?

Apple har endnu ikke givet en præcis lanceringsdato, men expect at tvOS 18 vil være rullet ud til alle kompatible enheder inden årets slutning. Early Beta-tests er i gang, og det ser ud til, at den fulde version snart vil være tilgængelig for offentligheden.

Hvilke enheder er kompatible?

Ikke alle Apple TV-enheder vil være kompatible med tvOS 18. For at drage fordel af de nye funktioner, skal du have en nyere model som Apple TV HD eller Apple TV 4K. Sørg for at dine enheder er opdateret til den nyeste software for at få den bedste oplevelse.

Hvordan opdaterer du dit Apple TV til tvOS 18?

Når den nye version er tilgængelig, vil opdatering af dit Apple TV være en nem proces. Gå til Indstillinger > System > Softwareopdatering og vælg Opdater software. Hvis opdateringen er tilgængelig, vil den blive installeret automatisk. Husk også at tjekke dine iPhone for eventuelle nødvendige opdateringer for at sikre kompatibilitet.

Andre spændende funktioner i tvOS 18

Ud over muligheden for at åbne web-links på din iPhone, bringer tvOS 18 også en række andre forbedringer. Forvent opdateringer i brugergrænsefladen, bedre support for gaming med Apple Arcade, og forbedrede funktioner til stemmestyring via Siri.

Konklusion

TvOS 18 er en længe ventet opdatering, der bringer nogle banebrydende funktioner til Apple TV-brugere. Muligheden for at åbne web-links på din iPhone er kun begyndelsen. Med øget integration og forbedret funktionalitet lover denne opdatering en mere flydende og problemfri brugeroplevelse. Vi kan ikke vente på at få fingrene i den fulde version, og vi er sikre på, at Apple-brugere verden over vil blive lige så begejstrede.

Hold dig opdateret med alle nyheder og kommende funktioner på tvOS 18 ved at besøge We❤️Apple.dk.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more