watchOS 11: Funktioner Kun til udvalgte Apple Watch modeller

watchOS 11: Funktioner Kun til udvalgte Apple Watch modeller

Apple har annonceret den kommende softwareopdatering, watchOS 11, som kommer til efteråret. Mens mange Apple Watch-modeller får denne opdatering, vil nogle ældre modeller ikke være kompatible. Apple Watch Series 4, Series 5 og den første generation af Apple Watch SE vil ikke modtage watchOS 11  .

 

Kompatible Apple Watch Modeller

Apple Watch watchos 11

De Apple Watch-modeller, der kan køre watchOS 11, inkluderer:

 

Apple Watch SE (2. generation)

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 9

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra 2  .

 

Eksklusive Funktioner i watchOS 11

Tap to Cash

En af de mest spændende nye funktioner i watchOS 11 er “Tap to Cash”. Denne funktion gør det muligt at betale ved blot at tappe dit ur mod en anden persons iPhone eller Apple Watch ved hjælp af Apple Cash. Det er en sikker og hurtig alternativ til betalingstjenester som Venmo og Cash App. Dog er denne funktion ikke tilgængelig på Apple Watch Series 6, så brugere med denne model skal finde andre måder at sende betalinger på  .

 

Ultra Wideband Home Keys

En anden stor forbedring er understøttelsen af Ultra Wideband home keys i Home-appen. Dette tillader automatisk låsning og oplåsning af dørlåse, når du nærmer dig eller forlader dit hjem, uden at du behøver at røre ved låsen. Denne funktion kræver dog en Ultra Wideband-kompatibel smart lock og vil ikke være tilgængelig for Apple Watch SE (2. generation), da denne model ikke har Ultra Wideband-understøttelse  .

 

Andre Nye Funktioner

Vitals App

watchOS 11 introducerer også den nye Vitals-app, som giver brugerne dybdegående indsigt i deres helbredsdata. Dette kan hjælpe brugerne med at træffe bedre informerede beslutninger om deres sundhed og fitness. Funktionen til måling af træningsbelastning er også ny og tilbyder en revolutionerende måde at analysere og forbedre træningsydelsen på  .

 

Smart Stack og Live Activities

Smart Stack er blevet smartere med widgets, der automatisk vises baseret på tid, placering og andre faktorer. Live Activities er nu også tilgængelige på Apple Watch og viser opdateringer som sportsresultater og Uber-ankomster i realtid. Nye widgets inkluderer vejrvarsler, træningsbelastning, fotos og Shazam .

 

Check In

Check In-funktionen giver dig mulighed for automatisk at give besked til venner eller familie, når du ankommer til en destination. Denne funktion kan også startes fra Workout-appen, hvilket er ideelt, når du træner efter mørkets frembrud .

 

Konklusion

watchOS 11 bringer en række spændende nye funktioner og forbedringer til Apple Watch, men ikke alle modeller vil få adgang til alle funktionerne. Brugere med ældre modeller som Series 4, Series 5 og den første generation af Apple Watch SE vil blive efterladt, mens nyere modeller får de fulde fordele af opdateringen.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar