watchOS 11: Nye Funktioner og Forbedringer til Din Apple Watch

watchOS 11: Nye Funktioner og Forbedringer til Din Apple Watch

watchOS 11 bringer en række spændende nye funktioner til Apple Watch, der lover at forbedre både sundheds- og fitnesssporing samt den generelle brugeroplevelse. Her er en detaljeret gennemgang af de nye muligheder, du kan forvente med denne opdatering.

Live Aktiviteter og Smart Stack

En af de mest bemærkelsesværdige opdateringer i watchOS 11 er introduktionen af Live Aktiviteter. Disse gør det muligt at få realtidsopdateringer direkte på din Apple Watch om vigtige begivenheder, såsom status for din madlevering, dit ride-share, eller resultatet af en fodboldkamp. Live Aktiviteter placeres øverst i Smart Stack, som også har fået nye kort, der dynamisk vises baseret på din placering, tid og andre faktorer. For eksempel kan det vise, når regn er på vej, tilbyde oversættelsesmuligheder, når du rejser, eller vise Shazam, når der afspilles musik  .

Nye Apps: Vitals og Translate

watchOS 11 introducerer to nye apps: Vitals og Translate. Translate-appen, som nu kommer til Apple Watch, understøtter oversættelse af 20 forskellige sprog og giver brugerne mulighed for at kontrollere hastigheden af svarene. Vitals-appen giver en visuel oversigt over mange af de sundhedsmålinger, som Apple Watch registrerer, såsom hjertefrekvens, åndedrætsfrekvens, håndledstemperatur, SpO2-niveauer og søvnkvalitet. Denne app giver også advarsler, hvis nogle værdier er uden for det normale område, sammen med forslag til, hvorfor de kan være unormale .

Forbedringer i Fitness og Træning

Apple har også introduceret flere forbedringer inden for fitness og træning. En af de mest ventede funktioner er muligheden for at pause dine aktivitetsringe. Dette betyder, at du nu kan tage en hviledag uden at bryde din streak. Derudover kan du nu sætte forskellige mål afhængigt af dagen, som lavere kalorietargets i hverdagene og højere i weekenderne. En anden nyhed er Training Load, der sammenligner din nuværende præstation med data fra de sidste 28 dage, hvilket hjælper med at justere din træningsintensitet efter behov  .

Fotosurskiver og Personalisering

Selvom der ikke er nogen nye urskiver i watchOS 11, har Apple forbedret Fotosurskiven. Denne funktion bruger maskinlæring til at analysere billeder i din bibliotek og foreslår de bedste kompositioner baseret på æstetik og ansigtsudtryk. Brugere har stadig kontrol over sprog, farver, størrelser, skrifttyper og placering, eller de kan lade uret håndtere det meste af dette automatisk .

Tilgængelighed og Kompatibilitet

watchOS 11 vil være tilgængelig for en række enheder, herunder Apple Watch SE 2, Apple Watch Series 6, 7, 8 og 9, samt første og anden generation af Apple Watch Ultra. Den offentlige frigivelse forventes i september, sammen med Apples andre operativsystemer .

Med disse nye funktioner og forbedringer ser watchOS 11 ud til at bringe en betydelig opgradering til din Apple Watch, hvilket gør den endnu mere nyttig i hverdagen.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar