watchOS 11: Planlæg Dine Aktivitet Mål for Ugen

watchOS 11: Planlæg Dine Aktivitet Mål for Ugen

Med lanceringen af watchOS 11 introducerer Apple en række spændende nye funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen på Apple Watch. En af de mest bemærkelsesværdige funktioner er muligheden for at planlægge og tilpasse dine aktivitetsmål for hver dag i ugen. Denne funktion giver dig større fleksibilitet og kontrol over din træningsrutine og hjælper dig med at opnå dine fitnessmål på en mere organiseret og personlig måde.

 

Tilpas Aktivitetsmålene Dag for Dag

I watchOS 11 beta-versionen kan brugere nu ændre deres daglige aktivitetsmål direkte i Aktivitets-appen på deres Apple Watch. Ved at trykke på +/- knappen under visningen af dine Move-, Exercise- eller Stand-mål, får du adgang til en ny indstilling kaldet “Change Daily Goal.” Denne indstilling åbner en planlægningsliste for ugens dage, hvor du kan sætte individuelle mål for hver dag.

Dette betyder, at du kan have højere mål på dine træningsdage, som for eksempel mandag, onsdag og fredag, og lavere mål i weekenden, når du måske har brug for mere hvile. Denne fleksibilitet gør det nemmere at tilpasse din træningsrutine til din livsstil og dine behov.

 

Administrer Dine Mål Gennem Fitness App’en

Udover at ændre dine aktivitetsmål direkte på Apple Watch, kan du også administrere dine mål via Fitness app’en i iOS 18. Aktivitetsoversigten for Move, Exercise, og Stand inkluderer også +/- knappen, som lader dig justere målet for blot den pågældende dag eller planlægge dine mål for hele ugen.

Denne integrering mellem Apple Watch og iOS gør det nemt at holde styr på dine fitnessmål, uanset hvilken enhed du bruger.

fitness app activity goals schedule

Pause Dine Aktivitetsmål

En anden ny funktion i watchOS 11 er muligheden for at pause dine aktivitetsringe. Hvis du trykker på hovedvisningen af dine aktivitetsringe på Apple Watch, vil du se en ny indstilling kaldet “Pause Rings.” Denne funktion giver dig mulighed for at sætte coaching og målsporing på pause, samtidig med at du bevarer din Move streak.

Dette er særlig nyttigt, hvis uforudsete omstændigheder, som sygdom, forhindrer dig i at opfylde dine daglige mål. Du kan vælge at pause dine ringe for en dag, indtil næste uge, for en hel måned, eller indtil en specifik dato. I øjeblikket kan du pause dine ringe i op til 90 dage og genoptage dem når som helst.

 

Forventninger til watchOS 11

watchOS 11 er i øjeblikket i udviklerbeta, hvilket betyder, at nogle funktioner stadig kan ændres eller fjernes, inden den officielle udgivelse til efteråret. Ikke desto mindre giver disse nye funktioner et indblik i, hvordan Apple fortsætter med at forbedre brugeroplevelsen og funktionaliteten af deres enheder.

Hos We❤️Apple.dk vil vi holde dig opdateret med de seneste nyheder og opdateringer om Apple Watch og andre Apple-produkter. Sørg for at besøge vores side regelmæssigt for at få de nyeste oplysninger.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar