Hurtig levering og gratis retur

Apple udgiver visionOS 1.3, macOS 14.6, tvOS 17.6, og watchOS 10.6

Apple udgiver visionOS 1.3, macOS 14.6, tvOS 17.6, og watchOS 10.6

Apple har netop annonceret nye opdateringer: visionOS 1.3, macOS 14.6, tvOS 17.6 og watchOS 10.6. Disse opdateringer bringer en række nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser, som tech-entusiaster og Apple-brugere vil finde utroligt nyttige.

Nye funktioner i visionOS 1.3

Med lanceringen af visionOS 1.3, bringer Apple en hel del forbedringer til deres innovative AR-platform. Fra forbedrede grafik-muligheder til avancerede real-time interaktioner, denne opdatering er designet til at tage den augmented reality oplevelse til et nyt niveau.

Forbedret Integration med iOS og macOS

VisionOS 1.3 gør det lettere at interagere med dine iOS- og macOS-enheder, ved at tilbyde sømløs skærmdeling og dataudveksling. Dette gør det muligt at opleve indhold på tværs af flere enheder uden afbrydelser.

Optimiseret Performance

Yderligere performance-optimeringer sikrer, at applikationer kører glattere og med lavere latenstid, hvad enten du navigerer i et AR-miljø eller bruger avancerede funktioner som real-time 3D-modellering.

macOS 14.6: Hvad er nyt?

MacOS 14.6 bringer flere nye funktioner og forbedringer, der fokuserer på at forbedre brugeroplevelsen og ydeevnen.

Opdaterede Safari Funktioner

Safari får en række nye funktioner inklusive forbedret privatlivsbeskyttelse og hastighedsoptimeringer. Brugerne kan også forvente en mere intuitiv brugergrænseflade og bedre integration med andre Apple-services.

Bedre Multitasking

For dem som arbejder med mange applikationer åbne, har Apple optimeret multitasking-kapaciteterne. Dette inkluderer forbedret vinduestyring og en mere flydende overgang mellem aktiviteter.

Hvad tilbyder tvOS 17.6?

tvOS 17.6 bringer en række opdateringer, der fokuserer på at forbedre medieoplevelsen for tvOS-brugere.

Forbedret Grænseflade

Grænsefladen i tvOS 17.6 er blevet mere strømlinet med bedre navigationsmuligheder og bedre brug af skærmplads.

Forbedret Streaming-kvalitet

Opdateringen bringer forbedrede videokodningsteknikker, hvilket resulterer i højere streaming-kvalitet, selv ved lavere båndbredder.

watchOS 10.6: Forbedringer og nye funktioner

Hvis du bruger en Apple Watch, vil watchOS 10.6 gøre din oplevelse endnu bedre med en række nye funktioner og forbedringer.

Sundheds- og fitnessfunktioner

Med opdaterede sundheds- og fitnessfunktioner, bliver det endnu nemmere at holde styr på dit helbred. Nye målinger og forbedret præcision gør dataene mere pålidelige.

Opdateret Brugergrænseflade

Brugergrænsefladen er blevet opdateret med nye animationer og et mere intuitivt design, hvilket gør det nemmere at bruge uret i dagligdagen.

Sådan installerer du opdateringerne

Det er enkelt at opdatere dine Apple-enheder til den nyeste software. For iOS og macOS, gå blot til systemindstillinger, vælg “Softwareopdatering” og følg anvisningerne. For tvOS og watchOS, gå til indstillinger og vælg “System” efterfulgt af “Softwareopdatering”.

For flere dybdegående anmeldelser og vejledninger, besøg We❤️Apple.dk og bliv opdateret med de seneste nyheder og tips om alt Apple.

Seneste nyheder

Se alle

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

AirPods 4, der forventes at blive lanceret i slutningen af 2023 eller begyndelsen af 2024, tilbyder en række spændende nye funktioner. Dette inkluderer et nyt design med en længere stilk, forbedret lydkvalitet og mulighed for tilpasset støjreduktion. Derudover vil de have længere batterilevetid, bedre integration med Siri og flere farvemuligheder. Prisen forventes at være på linje med tidligere modeller.

Læs mere

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Denne omfattende guide fra We❤️Apple.dk viser dig, hvordan du udskifter batteriet i iPhone 16. Guiden inkluderer en liste over nødvendige værktøjer og en trin-for-trin vejledning. Følg denne guide for at forlænge levetiden på din iPhone 16.

Læs mere

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 bringer en spændende ny funktion med sig: muligheden for at tilpasse kamera-knappen på din låseskærm. Læs denne artikel for at lære, hvordan du ændrer knappen og gør din iPhone 16 endnu mere personlig. Opdag også de andre spændende funktioner på iPhone 16 og hold dig opdateret med de nyeste iPhone-trends hos We❤️Apple.dk.

Læs mere