Apple-Udgiver-Opdaterede-Versioner-af-iOS-18-Beta-3-og-macOS-Sequoia-Beta-3-til-Udviklere We❤️Apple.dk

Apple Udgiver Opdaterede Versioner af iOS 18 Beta 3 og macOS Sequoia Beta 3 til Udviklere

Apple har for nylig frigivet opdaterede versioner af iOS 18 Beta 3 og macOS Sequoia Beta 3 til udviklere. Disse opdateringer kommer en uge efter den oprindelige Beta 3 blev frigivet og signalerer, at Apple nærmer sig lanceringen af de første offentlige betaer af iOS 18 og macOS Sequoia​ (9to5Mac)​​ (9to5Mac)​.

Nye Funktioner og Ændringer i iOS 18 Beta 3

  1. Opdateret Byggenummer:

    • Den nuværende byggenummer for iOS 18 Beta 3 er ændret fra 22A5307f til 22A5307i. For macOS Sequoia er det nye byggenummer 24A5289h, mens det tidligere var 24A5289g. Disse opdateringer forventes primært at bringe yderligere fejlrettelser​ (9to5Mac)​.
  2. Dynamiske Baggrunde:

    • iOS 18 Beta 3 introducerer en ny variant af systemets standardbaggrund, der skifter farve i løbet af dagen, hvilket tilføjer en visuel dynamik til brugeroplevelsen​ (MacRumors)​.
  3. RCS Messaging:

    • Brugerfladen for RCS Messaging i Beskeder-indstillingerne er blevet opdateret. I stedet for blot at være en on/off-knap, er det nu en menu, der giver yderligere kontekst om brugen af trådløse data og deling af netværksidentifikatorer med operatører og deres partnere​ (MacRumors)​.
  4. Forbedret Fotos App:

    • I Fotos-appen er "Vælg" knappen nu altid synlig, hvilket forenkler processen med at vælge fotos. Desuden er pinch-to-zoom gesten ændret tilbage til den måde, den fungerede i iOS 17​ (9to5Mac)​​ (MacRumors)​.
  5. Emoji Tastatur:

    • Emoji-tastaturet er blevet opdateret med større ikoner, hvilket gør dem lettere at se og trykke på. Under emoji-tastaturet kan brugerne nu også få adgang til stickers og emoji​ (9to5Mac)​​ (MacRumors)​.
  6. Forbedringer i Lommelygte Grænseflade:

    • For iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er grænsefladen til lommelygten i Dynamic Island blevet raffineret, hvilket gør det nemmere at bruge denne funktion​ (9to5Mac)​.

macOS Sequoia Beta 3

Apple har også frigivet macOS Sequoia Beta 3 til udviklere. Denne version inkluderer flere nye funktioner og forbedringer:

  1. Vinduesdeling:
    • En ny vinduesdelingsfunktion er blevet tilføjet, hvilket gør det nemmere at organisere arbejdsområdet.
  2. Ny Safari Funktionalitet:
    • Safari har fået flere opdateringer, herunder forbedrede privatlivsfunktioner.
  3. Dedikeret Passwords App:
    • macOS Sequoia inkluderer nu en dedikeret app til håndtering af adgangskoder, hvilket forbedrer sikkerheden og brugervenligheden​ (9to5Mac)​.

Disse opdateringer viser Apples fortsatte indsats for at forbedre deres operativsystemer med nye funktioner og forbedringer, der skal forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar