Apple-Udgiver-Safari-Technology-Preview-199-med-Fejlrettelser-og-Ydelsesforbedringer We❤️Apple.dk

Apple Udgiver Safari Technology Preview 199 med Fejlrettelser og Ydelsesforbedringer

Apple har i dag lanceret en ny opdatering til Safari Technology Preview, den eksperimentelle browser, som Apple først introducerede i marts 2016. Apple designede Safari Technology Preview til at teste funktioner, der muligvis vil blive introduceret i fremtidige udgivelsesversioner af Safari.

Funktioner i Safari Technology Preview 199

Den nye Safari Technology Preview 199 inkluderer rettelser og opdateringer inden for en række områder såsom Apple Pay, CSS, redigering, JavaScript, medier, rendering og WebRTC. Dette er nogle af de mest væsentlige forbedringer:

  1. Apple Pay: Forbedret funktionalitet og sikkerhed for betalingsløsninger.
  2. CSS: Opdateringer og fejlrettelser, der forbedrer webdesign og layout.
  3. Redigering: Bedre understøttelse af indholdsredigering i browseren.
  4. JavaScript: Ydelsesforbedringer og optimeringer for hurtigere og mere effektiv scripting.
  5. Medier: Forbedringer i håndtering og afspilning af medieindhold.
  6. Rendering: Optimeringer, der forbedrer gengivelsen af websider.
  7. WebRTC: Bedre støtte til realtidskommunikation via websider.

Kompatibilitet og Tilgængelighed

Den nuværende version af Safari Technology Preview er kompatibel med macOS Sonoma og macOS Sequoia beta, den nyeste version af macOS, som Apple i øjeblikket tester i beta.

Opdateringen til Safari Technology Preview er tilgængelig gennem Softwareopdatering i Systemindstillinger eller Systemindstillinger for alle, der har downloadet browseren. De fulde udgivelsesnoter for opdateringen kan findes på Safari Technology Preview-webstedet.

Formålet med Safari Technology Preview

Apples mål med Safari Technology Preview er at indsamle feedback fra udviklere og brugere om browserens udviklingsproces. Safari Technology Preview kan køre side om side med den eksisterende Safari-browser og er designet til udviklere, men kræver ikke en udviklerkonto for at downloade.

Hvad Betyder Denne Opdatering for Brugerne?

For almindelige brugere og udviklere betyder den nye opdatering til Safari Technology Preview en mulighed for at opleve de nyeste funktioner og forbedringer før de bliver offentligt tilgængelige i den stabile version af Safari. Dette giver en unik mulighed for at påvirke udviklingen af en af de mest anvendte browsere i verden ved at give feedback direkte til Apple.

Hvordan Opdaterer Du Din Safari Technology Preview?

  1. Åbn Systemindstillinger eller Systemindstillinger på din Mac.
  2. Vælg "Softwareopdatering."
  3. Klik på "Opdater" ved siden af Safari Technology Preview.

Hvorfor Er Safari Technology Preview Vigtig?

Safari Technology Preview spiller en afgørende rolle i Apples softwareudviklingscyklus. Ved at gøre det muligt for udviklere og teknisk interesserede brugere at teste nye funktioner, kan Apple identificere og rette fejl tidligt i udviklingsprocessen. Dette sikrer en mere stabil og pålidelig browseroplevelse for alle brugere, når de nye funktioner bliver implementeret i den stabile version af Safari.

Safari Technology Preview er en fantastisk måde for brugere at få et indblik i fremtiden for webbrowsing på macOS og samtidig bidrage til at forme denne fremtid gennem aktiv feedback og bug reports.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar