Hurtig levering og gratis retur

Brug din iMac som skærm til Mac, PC eller iPad

Brug din iMac som skærm til Mac, PC eller iPad

Af We❤️Apple.dk

Introduktion

Har du nogensinde ønsket at bruge din iMac som en ekstern skærm til din MacBook, PC eller dit iPad setup? Der er faktisk nogle måder, hvorpå du kan gøre det. I denne detaljerede guide fra We❤️Apple.dk vil vi gennemgå de trin, du skal følge for at få det til at fungere. Læs videre for at finde ud af, hvordan du opretter en Mac til Mac, PC til Mac eller iPad til Mac opsætning.

Trin 1: Tjek for kompatibilitet

Før du går i gang, er det afgørende at sikre, at din iMac er kompatibel med at blive brugt som en ekstern skærm. Kun visse iMac-modeller, især de ældre modeller fra 2009 til 2014, understøtter denne funktion kendt som Tvinget Display Mode. Nyere iMacs understøtter ikke denne funktion.

Derudover kræver denne funktion macOS High Sierra eller tidligere versioner. Hvis du planlægger at bruge en iMac som en skærm til en PC eller iPad, er der noget specifik software og hardware, som du skal bruge, og vi dækker det senere i artiklen.

Trin 2: Opret en Mac til Mac opsætning

En af de mest almindelige opsætninger er Mac til Mac. Her skal du bruge et Thunderbolt-kabel eller et Mini DisplayPort-kabel, afhængigt af årgangen på dine enheder.

  1. Sluk begge Mac-enheder.
  2. Forbind Thunderbolt- eller Mini DisplayPort-kablet fra din MacBook til din iMac.
  3. Start begge enheder.
  4. På din iMac, tryk på Command + F2 taster simultant for at aktivere skærmtilstand.

Din iMac skulle nu fungere som en ekstern skærm til din MacBook. Dette kan være nyttigt til at udvide din skærmplads og gøre arbejdet mere produktivt.

Mere information kan findes på Apples officielle supportside.

Trin 3: Opret en PC til Mac opsætning

Oprettelse af en PC til Mac opsætning kan være lidt mere kompliceret, da det kræver en ekstra tredjepartsapp og hardware.

  1. Download og installer en skærmdelingsapp som Splashtop eller Duet Display på både din PC og iMac.
  2. Forbind din PC og iMac til det samme netværk.
  3. Åbn appen på begge enheder, og følg anvisningerne for at få skærmbilledet fra din PC delt til din iMac.

Disse apps fungerer ofte på både Windows og macOS, så du kan få en høj kvalitet og jævn overgang mellem enhederne.

Trin 4: Opret en iPad til Mac opsætning

Med introduktionen af Sidecar-funktionen i macOS Catalina og nyere versioner er det blevet meget lettere at bruge en iPad som en ekstra skærm til din Mac.

  1. Sørg for, at både din Mac og iPad kører de nyeste softwareopdateringer.
  2. Forbind begge enheder ved hjælp af enten et USB-C eller Lightning-kabel, eller via trådløs forbindelse inden for en bestemt rækkevidde.
  3. På din Mac, gå til Systemindstillinger > Sidecar og vælg din iPad.

Din iPad skal nu fungere som en udvidelse af din Mac-skærm. Dette er især nyttigt for kreative fagfolk og dem, der kræver mere plads til multitasking.

For yderligere information, besøg Apples officielle supportside.

Fejlfinding og tips

Hvis du løber ind i problemer under opsætningen, her er nogle almindelige fejlløsninger:

  • Sørg for, at dine kabler er korrekt tilsluttet og ikke defekte.
  • Tjek, at dine enheder er kompatible og kører de korrekte softwareversioner.
  • Genstart dine enheder for at opfriske systemindstillingerne.
  • Hvis du bruger tredjepartsapps, sørg for at de er opdaterede og korrekt konfigureret.

Konklusion

At bruge din iMac som en ekstern skærm kan give dig en mere produktiv arbejdsoplevelse, uanset om du bruger en anden Mac, PC eller iPad. Følg de anviste trin i denne guide for at få det til at fungere. Husk, at We❤️Apple.dk altid er her for at hjælpe dig med dine Apple-enheder. Vi håber, at denne guide var nyttig, og at du nu kan nyde en mere udvidet og effektiv skærmoplevelse.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more