Hurtig levering og gratis retur

Apple Intelligence Funktioner Mangler i iOS 18.1 Beta

Apple Intelligence Funktioner Mangler i iOS 18.1 Beta

Denne artikel dykker ned i, hvilke Apple Intelligence funktioner, der endnu ikke har fundet vej til den første iOS 18.1 beta. For tech-entusiaster og dem, der lever for de nyeste Apple-opdateringer, er dette et must-read. Vi har detaljeret alt, hvad vi ved, så du kan være godt forberedt på kommende opdateringer. Velkommen til We❤️Apple.dk.

Hvad er Apple Intelligence Funktioner?

Apple Intelligence funktioner er avancerede teknologiske værktøjer indbygget i iOS, der bruger kunstig intelligens og maskinlæring for at forbedre brugeroplevelsen. Disse funktioner hjælper med alt fra ansigts- og stemmegenkendelse til automatisk organisering af dine fotos og beskeder.

Nuvel, Hvad Mangler i iOS 18.1 Beta?

Selvom den første beta-version af iOS 18.1 er spændende, er der nogle bemærkelsesværdige funktioner, der desværre ikke er inkluderet. Her er nogle af dem, der skiller sig ud:

Forbedret Øjeblikkelig Sproggenkendelse

En af de mere ventede funktioner, Forbedret Øjeblikkelig Sproggenkendelse, som lovede at straks forstå og oversætte tale i real-time, er ikke til stede i den første beta. Mange brugere havde håbet på, at denne funktion ville gøre det lettere at kommunikere i multikulturelle miljøer.

Avanceret Fotoredigering

En af de store-talende punkter før lanceringen var de nye Avancerede Fotoredigering værktøjer, som bruger AI for præcis redigering. Brugere kan se frem til funktioner som automatisk baggrundsudskiftning og avanceret billedejustering, men desværre ikke i den første iOS 18.1 beta.

Stemmekommandoer i Siri

Siri skulle efter sigende få tilføjet flere avancerede stemmekommandoer, der tillader en mere naturlig og flydende interaktion. Men denne opdatering er heller ikke tilgængelig i den første beta-version.

Forbedret Sikkerhed på Tværs af Apps

Apple har altid været kendt for sin fokus på sikkerhed og privatlivsbeskyttelse. Men iOS 18.1 beta mangler endnu at inkludere nogle af de lovede sikkerhedsforanstaltninger, som avanceret kryptering mellem forskellige apps og bedre kontrol over persondata.

Forventninger til Fremtidige Betas

Selvom disse funktioner mangler i den første beta, er det vigtigt at huske, at dette kun er begyndelsen af iOS 18.1 beta-cyklussen. Flere opdateringer vil sandsynligvis blive rullet ud, som vil inkludere disse funktioner og måske endda flere overraskelser.

Vi Holder Dig Opdateret på We❤️Apple.dk

Følg med på We❤️Apple.dk for de nyeste opdateringer og dybdegående analyser af Apple-produkter. Vores team af tech-eksperter arbejder hårdt for at give dig det seneste nye og bedste inden for Apple-verdenen. Glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få nyheder direkte i din indbakke.

Konklusion

Selvom den første iOS 18.1 beta mangler nogle nøglefunktioner, er der stadig meget at se frem til i fremtidige beta versioner. Hold øje med We❤️Apple.dk for løbende opdateringer og dybdegående indsigter. Med masser af spændende Apple Intelligence funktioner på horisonten, er der ingen tvivl om, at iOS 18.1 bliver en game changer.

Seneste nyheder

Se alle

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

AirPods 4, der forventes at blive lanceret i slutningen af 2023 eller begyndelsen af 2024, tilbyder en række spændende nye funktioner. Dette inkluderer et nyt design med en længere stilk, forbedret lydkvalitet og mulighed for tilpasset støjreduktion. Derudover vil de have længere batterilevetid, bedre integration med Siri og flere farvemuligheder. Prisen forventes at være på linje med tidligere modeller.

Læs mere

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Denne omfattende guide fra We❤️Apple.dk viser dig, hvordan du udskifter batteriet i iPhone 16. Guiden inkluderer en liste over nødvendige værktøjer og en trin-for-trin vejledning. Følg denne guide for at forlænge levetiden på din iPhone 16.

Læs mere

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 bringer en spændende ny funktion med sig: muligheden for at tilpasse kamera-knappen på din låseskærm. Læs denne artikel for at lære, hvordan du ændrer knappen og gør din iPhone 16 endnu mere personlig. Opdag også de andre spændende funktioner på iPhone 16 og hold dig opdateret med de nyeste iPhone-trends hos We❤️Apple.dk.

Læs mere