Hurtig levering og gratis retur

De Nye iPad Air og iPad Pro: Førstehåndsindtryk

Apple har officielt afsløret deres nyeste iPad Air og iPad Pro-modeller, og teknologi-entusiaster verden over er spændte. I denne artikel dykker vi ned i alt, hvad du kan forvente af de nye enheder, fra dimensioner til specifikationer og nye funktioner. Vi hos We❤️Apple.dk er glade for at dele denne dybdegående gennemgang med jer.

Kompakte og Lettere Design

Den nye iPad Air kommer med mål, der gør den både bærbar og praktisk. Med en højde på 247,6 mm, en bredde på 178,5 mm og en tykkelse på blot 6,1 mm, vejer den nye iPad Air omkring 459 gram – perfekt til dig, der altid er på farten. Den nye iPad Pro er lidt større, med en højde på 280,6 mm, en bredde på 214,9 mm og en tykkelse på 5,9 mm. Den vejer 682 gram, hvilket stadig er let, men giver ekstra skærmplads til dem, der har brug for det.

Fantastisk Skærmkvalitet

iPad Air er udstyret med en 10,9-tommer Liquid Retina-skærm. Den har en opløsning på 2360 x 1640 pixels, hvilket giver en imponerende billedkvalitet med skarpe detaljer og levende farver. iPad Pro skiller sig ud med sin 12,9-tommer Liquid Retina XDR-skærm og en opløsning på 2732 x 2048 pixels. Denne skærm er ideel til alt fra grafisk design til streaming af high-definition videoindhold.

Ydelse Uden Lige

Den nye iPad Air drives af Apples M1-chip, som også ses i deres nyere MacBooks. Denne chip giver en utrolig ydeevne, som er i stand til at håndtere alt fra gaming til videoredigering uden problemer. iPad Pro går et skridt videre med den nye M2-chip, som lover endnu hurtigere ydeevne og bedre energieffektivitet.

Avanceret Kamera-Setup

iPad Air kommer med et 12 MP bagkamera og et 7 MP frontkamera, der gør det nemt at tage billeder og videoopkald i høj kvalitet. iPad Pro har et mere avanceret kamerasystem med et 12 MP vidvinkelkamera, et 10 MP ultravidvinkelkamera og en LiDAR-scanner, som giver forbedrede augmented reality-oplevelser og bedre dybdeskarphed i fotos og videoer.

Forbindelse og Tilbehør

Begge iPads understøtter 5G, så du kan nyde ultrahurtige internetforbindelser, uanset hvor du er. De er også kompatible med Apple Pencil (2. generation) og Magic Keyboard, hvilket gør dem til kraftfulde værktøjer for både kreative og produktive brugere.

iOS 15: Den Perfekte Kombi

De nye iPads leveres med iOS 15, som introducerer en lang række nye funktioner som forbedret multitasking, widgets, og en redesignet Safari-browser. Disse funktioner arbejder perfekt sammen med hardware-opgraderingerne for at tilbyde en mere flydende og intuitiv brugeroplevelse.

Batterilevetid der Overrasker

Begge enheder lover en batterilevetid på op til 10 timer, hvilket er mere end nok til en hel dags arbejde eller underholdning. Med USB-C porten kan du også oplade hurtigt og effektivt.

Priser og Tilgængelighed

Den nye iPad Air starter ved ca. 5.499 DKK, mens iPad Pro starter ved omkring 8.499 DKK. Begge modeller vil være tilgængelige for forudbestilling snart, og de vil ramme butikkerne inden for de kommende uger.

Hos We❤️Apple.dk holder vi dig opdateret med de seneste nyheder, anmeldelser og unboxings, så sørg for at besøge os regelmæssigt for mere indholdsrig dækning omkring Apples nyeste produkter.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more