Hurtig levering og gratis retur

Detaljer om de nye iPad Air og iPad Pro

Detaljer om de nye iPad Air og iPad Pro

Apple fortsætter med at dominere tablet-markedet, og snart vil de lancere nye versioner af deres populære iPad Air og iPad Pro. Her på We❤️Apple.dk giver vi dig en dybdegående gennemgang af, hvad du kan forvente af disse spændende nye modeller.

Design og Build Kvalitet

Apple skuffer aldrig, når det kommer til design og byggekvalitet. De nye iPad Air og iPad Pro vil sandsynligvis følge samme premium standard som deres forgængere. Begge modeller forventes at komme i en slank og let formfaktor, men stadig være robuste nok til at modstå daglig brug.

Nye Dimensioner

En af de mest spændende nye opdateringer er ændringerne i dimensionerne af både iPad Air og iPad Pro. Basert på de seneste lækager, forventes følgende dimensioner:

  • iPad Air: Cirka 247,6 mm i højden, 178,5 mm i bredden og 6,1 mm i tykkelse.
  • iPad Pro: Kommer i to størrelser: 11-tommer og 12,9-tommer. De forventes at være henholdsvis 248,2 x 178,5 x 5,9 mm og 280,6 x 214,9 x 6,4 mm i dimensioner.

Skærm og Ydeevne

Skærmene på de nye iPads vil uden tvivl fortsætte med at imponere. iPad Pro er kendt for sin Liquid Retina-skærm med ProMotion-teknologi, der giver en utrolig glat og fluid oplevelse. iPad Air forventes at have en mindre avanceret, men stadig imponerende Retina-skærm.

Hvad angår ydeevne, vil begge modeller sandsynligvis blive udstyret med Apples nyeste chipsæt. iPad Pro forventes at få en opgradering til M2 eller endda M3-chippen, mens iPad Air vil blive drevet af en A15 Bionic chip, som også findes i de nyeste iPhones.

Kamera og Lyd

Begge iPads vil sandsynligvis have forbedrede kamerasystemer. iPad Pro forventes at have et dobbelt kamerasystem med LiDAR-scanner, der giver avancerede AR-funktioner. iPad Air vil muligvis have en single 12MP kameraopsætning, men stadig være i stand til at tage imponerende billeder og videoer.

Lydkvaliteten vil også være i top. iPad Pro forventes at have fire højttalere, der giver en rig og fyldig lydoplevelse, mens iPad Air sandsynligvis vil have to højttalere, som stadig leverer god lydkvalitet til daglig brug.

Forbindelse og Batteri

Forbindelsesmuligheder er også et vigtigt aspekt ved moderne tablets. Begge iPads vil sandsynligvis have mulighed for 5G-forbindelse, hvilket giver hurtige download- og uploadhastigheder. Derudover vil de understøtte Wi-Fi 6 og Bluetooth 5.0 for en stabil og hurtig trådløs forbindelse.

Batterilevetiden er altid en af ​​Apples stærke sider. Begge modeller forventes at have en batterilevetid på op til 10 timer ved normal brug, hvilket inkluderer surfing på nettet, streaming af video og andre dagligdags opgaver.

Pris og Tilgængelighed

Prisen på de nye iPads er endnu ikke offentliggjort, men det forventes, at iPad Air vil starte fra omkring 4.999 DKK, mens iPad Pro vil have en startpris på omkring 7.999 DKK for 11-tommer modellen og 9.999 DKK for 12,9-tommer modellen.

De nye iPads forventes at blive annonceret ved Apples årlige efterårsevent, som typisk finder sted i september eller oktober. Forhåndsbestillinger vil sandsynligvis blive åbnet kort efter annonceringen, med levering inden for et par uger efter.

Så hvis du leder efter en ny tablet med fremragende skærmkvalitet, kraftfuld ydeevne og revolutionerende funktioner, skal du holde øje med de kommende iPad Air og iPad Pro. De vil uden tvivl sætte en ny standard for, hvad vi kan forvente af mobile enheder.

For flere opdateringer om de nyeste Apple-produkter, hold dig opdateret på We❤️Apple.dk.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more