Her-er-Hvordan-Apple-Intelligence-Vil-Forbedre-Din-Skriveoplevelse-i-iOS-18 We❤️Apple.dk

Her er Hvordan Apple Intelligence Vil Forbedre Din Skriveoplevelse i iOS 18

Kraftfulde Skriveværktøjer i Apple Intelligence

Denne efterår vil Apple Intelligence bringe en række kraftfulde funktioner til brugerne. Hvis du har en kompatibel enhed, vil du kunne skabe originale billeder på kommando, bruge en kraftigt forbedret Siri og benytte dig af skræddersyede AI-genererede Genmoji. Men en af de mest spændende funktioner er de nye skriveværktøjer, der bliver tilgængelige på tværs af iOS 18, macOS Sequoia og iPadOS 18.

Skriveværktøjer til Alle Apps

Apple Intelligence’s skriveværktøjer vil være tilgængelige i hvilken som helst app, du bruger på din iPhone, iPad eller Mac. De er ikke begrænset til kun Apple-apps. Så længe appen bruger det standard tekstinputsystem - hvilket næsten alle tredjepartsapps gør - vil du kunne anvende Apple Intelligence til at hjælpe på forskellige måder.

Lad os sige, at du er i gang med at skrive en e-mail og føler, at den har brug for en omfattende revision. Eller du arbejder på en tale til arbejde eller skole og er ikke tilfreds med den. Måske har du brug for hjælp til noget så simpelt som et Instagram-opslag. I alle disse tilfælde er Apples skriveværktøjer klar til at assistere.

Omskrivning af Tekst med Forudindstillede Stilarter eller Brugerdefinerede Kommandoer

Apple Intelligence tilbyder flere forudindstillede stilarter, der kan bruges til øjeblikkeligt at omskrive din tekst i en specifik tone. Du kan vælge mellem tre muligheder:

Venlig

Professionel

Kortfattet

 

Hver forudindstilling er designet til at gøre det så hurtigt og nemt som muligt at få din tekst omskrevet. Men du er ikke begrænset til disse muligheder alene. Ligesom med ChatGPT og andre AI-værktøjer understøtter Apple Intelligence også brugerdefinerede omskrivningskommandoer.

Skrivning fra Bunden med ChatGPT

Apples hjemmegroede skriveværktøjer vil ikke skrive tekst fra bunden for dig. De kan omskrive eksisterende tekst, men ikke udarbejde noget helt nyt som nogle andre AI-værktøjer kan. Heldigvis er det her, hvor Apple Intelligence’s dybe ChatGPT-integration er en livredder. Indbygget direkte i de eksisterende AI-skriveværktøjer, kan du bruge ChatGPT til at gøre, hvad Apple ikke kan: skrive tekst helt fra bunden.

Korrekturlæsning og Grammatikråd

Ligesom tredjepartsværktøjer som Grammarly, tilbyder Apple Intelligence også korrekturlæsningsværktøjer, der går ud over det standard system-stavekontrol. Med korrekturlæsning holdes din skrivestil intakt, men Apple vil tilbyde forslag til revisioner baseret på stave- og grammatikfejl. Tænk på denne mulighed som den, der kræver mindst AI-indblanding.

 

Analyse og Sammenfatning af Tekst

Endelig kan Apple Intelligence også analysere din tekst og udtrække nøglepunkter. Apples skriveværktøjer inkluderer to tilgængelige knapper - Sammenfatning og Nøglepunkter - der vil hjælpe dig med at fokusere på, hvad teksten egentlig handler om. Dette kan være nyttigt med din egen tekst, da det kan afsløre, om du faktisk kommunikerer det, du havde til hensigt. Men mere sandsynligt vil det blive anvendt i situationer, hvor du ønsker et hurtigt overblik over tekst, som en anden har skrevet, som en e-mail eller artikel.

 

Afslutning

Apple Intelligence skriveværktøjer er designet til at tjene en række forskellige anvendelser og på forskellige niveauer af behov. Vil du have noget skrevet fra bunden? Systemet kan gøre det for dig. Har du brug for en revision af, hvad du allerede har skrevet? Det er også nemt. Har du bare brug for korrekturlæsning? Ikke noget problem.

 

Ved at gøre disse værktøjer tilgængelige på systemniveau, uanset hvor du skriver tekst, er Apple klar til at gøre AI mainstream på en helt ny måde.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar