Hvad-er-næste-skridt-for-iPad-mini-Her-er-hvad-rygterne-siger We❤️Apple.dk

Hvad er næste skridt for iPad mini? Her er, hvad rygterne siger



Den nuværende generation af iPad mini blev introduceret tilbage i september 2021 og har ikke fået nogen opdateringer siden da. Hvad er det næste for iPad mini? Ifølge rygterne kan vi forvente en opdatering senere i år med en forbedret skærm, hurtigere ydeevne og mere.

Forbedret skærm

Den næste generation af iPad mini vil efter sigende få en forbedret skærm for at løse "jelly scrolling" problemer. Ifølge et rygte har Apple ændret retningen på iPad mini’s skærmmontering for at reducere virkningerne af "jelly scrolling" designfejlen. På trods af denne forbedring vil iPad mini 7’s skærm stadig være begrænset til 60Hz og bruge LCD-skærmteknologi.

"Jelly scrolling" opstår, når halvdelen af en enheds skærm opdateres mærkbart langsommere end den anden halvdel. Dette resulterer i en slags vobleeffekt, deraf navnet "jelly scrolling". Apple kæmper i øjeblikket med et gruppesøgsmål, der hævder, at "jelly scrolling" displayproblemet gør iPad mini 6 "ubrugelig".

Hurtigere ydeevne

Den næste generation af iPad mini vil have hurtigere ydeevne. Den nuværende iPad mini er drevet af A15 Bionic chip. Først sagde en pålidelig lækker på Weibo, at den nye model vil være udstyret med en A16 Bionic chip. Mere for nylig har kodebeviser dog antydet, at den nye iPad mini vil blive drevet af A17 chippen, hvilket muliggør endnu hurtigere ydeevne.

Andre komponenter i iPad mini 7 vil også blive opdateret, herunder support til Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.3.

Flere ændringer

Udover forbedret ydeevne og den forbedrede skærm, hvad kan vi forvente at se med iPad mini 7? Ifølge "Instant Digital" på Weibo vil den nye iPad mini 7 være tilgængelig i nye farver. Til sammenligning kommer den nuværende iPad mini i lilla, stjerneskær, lyserød og space gray.

Weibo-kontoen siger også, at den nye iPad mini 7 vil have et opgraderet kamera, men der er ingen specifikke detaljer tilgængelige.

Opsummering: iPad mini’s fremtid

Den nye iPad mini 7 vil blive lanceret senere i år, ifølge Mark Gurman fra Bloomberg samt Ming-Chi Kuo. Ser vi længere frem i tiden, forventes Apple at bringe mere avancerede OLED-skærme til iPad mini. Vi er dog flere år fra, at dette bliver en realitet.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar