Hurtig levering og gratis retur

Apple planlægger en spændende opdatering af deres AirPods-serie, med forventet lancering senere i 2024. Rygterne tyder på, at vi kan se frem til en række nye funktioner og forbedringer, som vil løfte brugeroplevelsen til nye højder. Her er en detaljeret gennemgang af de forventede nyheder:

Nyheder i AirPods 4

Apple har store planer for AirPods 4, som kommer til at erstatte de nuværende AirPods 2 og 3. Der er tale om to forskellige modeller, som begge vil kombinere design fra AirPods 3 og AirPods Pro. Den største forskel bliver, at de ikke vil have udskiftelige ørepropper. Den ene model vil inkludere aktiv støjreduktion, hvilket hidtil har været forbeholdt Pro-modellen.

Begge versioner vil få et opladningsetui med USB-C, hvilket gør det nemmere at oplade dem sammen med andre moderne Apple-enheder. Et af opladningsetuierne vil også have indbyggede højttalere, som gør det muligt at finde dine AirPods nemmere ved hjælp af Find My-funktionen.

Budgetvenlige AirPods Lite

Et spændende rygte er lanceringen af en budgetvenlig version af AirPods, kaldet AirPods Lite. Disse høretelefoner vil sandsynligvis blive prissat til omkring $99, hvilket gør dem tilgængelige for en bredere målgruppe. Der er endnu ikke mange detaljer om specifikationerne, men prispunktet alene gør dem interessante.

Opdatering af AirPods Max

AirPods Max får en mindre opdatering, hvor den mest markante ændring bliver overgangen til USB-C for opladning. Dette vil bringe dem i tråd med de nyeste opladningsstandarder, men der er ingen større funktionelle ændringer planlagt på nuværende tidspunkt.

Fremtiden for AirPods Pro

Apple arbejder også på en ny version af AirPods Pro, som forventes at blive lanceret i 2025. Disse høretelefoner vil ikke blot få forbedret støjreduktion og lydkvalitet, men der arbejdes også på at tilføje sundhedsrelaterede funktioner. Det kunne eksempelvis være sensorer, der kan måle dit helbredstilstand på forskellige måder.

Konklusion

Det ser ud til, at Apple har store planer for deres AirPods-serie, og der er meget at se frem til for både nuværende og nye brugere. Med forbedret design, nye funktioner og en bredere prisvariation, er der ingen tvivl om, at Apple vil fortsætte med at dominere markedet for trådløse høretelefoner.

Seneste nyheder

Se alle

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

Apple kalder AirPods-designet 'snorklen', plus andre detaljer om AirPods 4

AirPods 4, der forventes at blive lanceret i slutningen af 2023 eller begyndelsen af 2024, tilbyder en række spændende nye funktioner. Dette inkluderer et nyt design med en længere stilk, forbedret lydkvalitet og mulighed for tilpasset støjreduktion. Derudover vil de have længere batterilevetid, bedre integration med Siri og flere farvemuligheder. Prisen forventes at være på linje med tidligere modeller.

Læs mere

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Her er alle værktøjer, du skal bruge for at udskifte iPhone 16's batteri.

Denne omfattende guide fra We❤️Apple.dk viser dig, hvordan du udskifter batteriet i iPhone 16. Guiden inkluderer en liste over nødvendige værktøjer og en trin-for-trin vejledning. Følg denne guide for at forlænge levetiden på din iPhone 16.

Læs mere

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 tip: Erstat kamera-knappen på din låseskærm

iPhone 16 bringer en spændende ny funktion med sig: muligheden for at tilpasse kamera-knappen på din låseskærm. Læs denne artikel for at lære, hvordan du ændrer knappen og gør din iPhone 16 endnu mere personlig. Opdag også de andre spændende funktioner på iPhone 16 og hold dig opdateret med de nyeste iPhone-trends hos We❤️Apple.dk.

Læs mere