iOS-18-Hvad-er-nyt-i-Safari We❤️Apple.dk

iOS 18: Hvad er nyt i Safari?

Apple har gjort store forbedringer i Safari med iOS 18, hvilket gør browseren endnu mere brugervenlig og funktionel. Her er en detaljeret gennemgang af de nye funktioner og ændringer, der kommer til Safari med denne opdatering.

Highlights: Hurtigere adgang til relevant information

En af de mest bemærkelsesværdige nye funktioner i Safari er “Highlights”. Denne funktion identificerer og fremhæver relevant information på de websider, du besøger. Når Highlights er tilgængelig på en side, vil du se en lille lilla stjerne over værktøjsikonet i browserbjælken. Ved at trykke på dette ikon kan du hurtigt få adgang til vigtige oplysninger som placering, åbningstider og vejbeskrivelser. Dette er især nyttigt for butikker, hoteller og andre steder, hvor du måske vil hen. Funktionen er dog i øjeblikket kun tilgængelig på amerikansk engelsk  .

 

Reader Mode: Bedre læseoplevelse

Safari’s Reader Mode har også fået en opgradering. Nu inkluderer det en AI-genereret indholdsfortegnelse og en kort opsummering af, hvad siden indeholder. Dette giver dig mulighed for hurtigt at finde specifikke afsnit af lange artikler og beslutte, om det er værd at læse videre. De nye funktioner i Reader Mode er tilgængelige på forskellige engelske dialekter, herunder australsk, canadisk, irsk og sydafrikansk engelsk  .

 

Designændringer: Mere brugervenlig grænseflade

Apple har opdateret designet af Safari-værktøjerne, som nu er tilgængelige via URL-bjælken. Værktøjsikonet er blevet ændret til en boks med to linjer, og ved at trykke på det bringes du til en fuld overlay-vindue i bunden af skærmen. Apple prioriterer nu de mest anvendte værktøjer som oversættelse, Reader Mode, Privacy Protections og skriftstørrelse. De øvrige værktøjer kan findes ved at trykke på ellipsen i bunden af grænsefladen .

 

Nye hurtigadgangsindstillinger

Nogle funktioner, der tidligere var gemt i Share Sheet, er nu mere tilgængelige direkte fra Safari-værktøjslinjen. Disse inkluderer:

 

Print

Tilføj til favoritter

Tilføj bogmærke

Tilføj til Quick Note

Tilføj til læseliste

Flyt til fanebladgruppe

Fastgør faneblad

Kameraadgang

Mikrofonadgang

Placeringstilgang

Åbn links i profil

Du kan også tilpasse Page Menu for hurtigere adgang til dine foretrukne værktøjer  .

 

Adgangskoder: Ny dedikeret app

Med iOS 18 introducerer Apple en ny dedikeret adgangskode-app. Denne app håndterer automatisk login og adgangskoder gemt på din enhed og synkroniserer dem på tværs af alle dine Apple-enheder. Adgangskoder kan også tilgås på Windows-pc’er, hvilket gør det lettere at holde styr på dine loginoplysninger .

 

Låste apps: Øget sikkerhed

En ny sikkerhedsfunktion i iOS 18 gør det muligt at låse og skjule apps som Safari. Dette kræver Face ID eller Touch ID for at få adgang, hvilket betyder, at selvom nogen har din ulåste telefon, kan de ikke få adgang til din browser uden autentificering. Låste apps fjernes også fra hjemmeskærmen og gemmes i en skjult mappe i appbiblioteket .

Disse nye funktioner i Safari gør browsing mere effektivt og sikkert, samtidig med at de giver brugerne mere kontrol over deres internetoplevelse. iOS 18 ser ud til at blive en spændende opdatering, der forbedrer mange aspekter af Apples økosystem.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar