iOS-18-Introducerer-Recovered-Album-i-Fotos-til-Gendannelse-af-Mistede-eller-Beskadigede-Billeder-og-Videoer We❤️Apple.dk

iOS 18 Introducerer 'Recovered'-Album i Fotos til Gendannelse af Mistede eller Beskadigede Billeder og Videoer

Mandag den 15. juli 2024 introducerede Apple en ny funktion i Fotos-appen i iOS 18, iPadOS 18 og macOS Sequoia, der hjælper brugerne med at gendanne billeder og videoer, der er gået tabt eller beskadiget. Dette giver en ny måde at få mistet indhold tilbage på.

Hvad Er 'Recovered'-Album?

Der er et nyt "Recovered"-album i sektionen Værktøjer i Fotos-appen, som dukker op, hvis der er billeder eller videoer på en brugers enhed, der ikke er en del af deres Fotos-bibliotek. Hvis du ser Recovered-albummet i din Fotos-app, kan du trykke på det for at få mulighed for permanent at slette eller gendanne ethvert billede eller video, der er gemt i albummet.

Hvordan Gendanner Man Billeder og Videoer?

Billeder og videoer kan gå tabt på grund af problemer med databasekorruption, billeder taget med en kamera-app, der ikke korrekt blev gemt i Fotos-biblioteket, eller tredjepartsapps, der har adgang til at administrere et Foto-bibliotek. Følg disse trin for at gendanne et mistet billede eller video:

  1. Åbn Fotos-appen og gå til Albums.
  2. Rul ned til Værktøjer, og vælg Recovered-albummet.
  3. Tryk på et billede eller video i albummet, eller brug Vælg for at vælge flere elementer.
  4. Tryk på Permanent Slet eller Gendan til Bibliotek.

Når du opgraderer til iOS 18, iPadOS 18 eller macOS Sequoia, vil din iPhone, iPad eller Mac automatisk scanne efter billeder og videoer, der kan gendannes, hvilket giver øjeblikkelig adgang til ethvert manglende indhold.

Bemærkninger

  • Recovered-albummet vises kun i Værktøjer-sektionen i Fotos-appen, hvis der er mistede billeder eller videoer på en enhed. Hvis der ingen er, vil du ikke se albummet.
  • Med iOS 17.5.1 og iPadOS 17.5.1 blev der løst en usædvanlig fejl relateret til databasekorruption. Efter installation af iOS 17.5 og iPadOS 17.5 så nogle brugere længe slettede billeder dukke op igen i deres Foto-bibliotek. Apple sagde senere, at dette skyldtes en databasekorruptionsfejl, der havde fået billederne til at dukke op igen, selv efter de var blevet slettet.
  • Recovered-albummet i de nyeste softwareopdateringer skulle forhindre, at noget lignende sker igen, samtidig med at det giver brugerne adgang til billeder og videoer, der er i limbo.

Tilgængelighed

Betaversionerne af iOS 18, iPadOS 18 og macOS Sequoia er i øjeblikket tilgængelige for udviklere og offentlige beta-testere. Softwareopdateringerne vil blive offentligt lanceret til efteråret.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar