Hurtig levering og gratis retur

Mørke tilstand ikoner i iOS 18

Med lanceringen af iOS 18 præsenterer Apple en spændende ny funktion: mørke tilstand app-ikoner. Dette er et stort skridt for brugere, der foretrækker en mere subtil og øjenvenlig brugeroplevelse. I denne artikel dykker vi ned i alt, hvad du skal vide om mørke tilstand app-ikoner på iPhones. Følg med og opdag hvordan du kan optimere din iPhone til natbrugen.

Hvad er mørke tilstand app-ikoner?

Mørke tilstand app-ikoner er en funktion, der lader dine app-ikoner tilpasse sig din overordnede mørke tilstandsindstilling på din iPhone. I stedet for de klassiske lyse ikoner, skifter dine apps automatisk til en mørkere version, når du er i mørk tilstand. Dette gør ikke kun din enhed mere stilfuld, men hjælper også med at reducere øjenbelastning i mørke omgivelser. Besøg We❤️Apple.dk for flere opdateringer om iOS 18.

Sådan aktiverer du mørke tilstand på iPhone

Før du kan aktivere mørke tilstand ikoner, skal du først aktivere mørk tilstand på din iPhone. Følg disse trin:

  1. Gå til Indstillinger.
  2. Vælg Skærm & lysstyrke.
  3. Vælg Mørk under Udseende sektionen.

Efter at have aktiveret mørk tilstand, vil dine app-ikoner blive justeret til at passe til denne indstilling.

Aktivering af mørke tilstand app-ikoner

En vigtig detalje ved iOS 18 er, at nogle apps kan kræve, at du manuelt aktiverer de mørke tilstand ikoner. Følg disse trin for at sikre, at du får det fulde udbytte af denne funktion:

  1. Åbn Indstillinger på din iPhone.
  2. Rul ned og vælg de apps, du ønsker at tilpasse.
  3. Kig efter indstillingerne under fanen Appikon eller Tema.
  4. Vælg Mørk tilstand ikon eller lignende mulighed.

Bemærk, at ikke alle apps understøtter dette lige nu, men de mest anvendte apps opdateres løbende til at understøtte denne funktion.

Fordele ved mørke tilstand ikoner

Overgangen til mørke tilstand ikoner bringer flere fordele:

  • Øjenkomfort: Reducerer belastningen på dine øjne ved natbrug.
  • Batteribesparelse: AMOLED-skærme bruger mindre strøm på mørke farver, hvilket kan forlænge batterilevetiden.
  • Æstetisk sammenhæng: Giver din enhed et sammenhængende og elegant udseende, der matcher din mørke tilstandsindstilling.

Kompatibilitet med iOS 18

Mørke tilstand app-ikoner er kompatible med iOS 18 og senere versioner. For at kunne bruge denne funktion, skal du sikre, at din enhed er opdateret til den nyeste softwareversion. Sådan opdaterer du din iPhone:

  1. Gå til Indstillinger.
  2. Vælg Generelt.
  3. Tryk på Softwareopdatering.
  4. Hvis en opdatering er tilgængelig, tryk på Download og installer.

Besøg We❤️Apple.dk ofte for de seneste opdateringer og tips om iOS 18.

Tilpasning af app-ikoner yderligere

Udover mørke tilstand ikoner tilbyder iOS 18 også avancerede muligheder for yderligere at tilpasse dine app-ikoner. For at tilpasse dine app-ikoner endnu mere, kan du bruge tredjeparts apps og temaer fra App Store. Nogle af de mest populære værktøjer inkluderer:

  • Widgetsmith
  • Color Widgets
  • Icon Themer

Disse apps giver dig mulighed for at skabe dine egne ikonpakker og widgets, hvilket giver dig mere kontrol over dit homescreen layout. Besøg We❤️Apple.dk for registerede anbefalinger og tutorials.

Safari og mørke tilstand

Mens vi taler om mørke tilstand, er det også nyttigt at vide, at Safari understøtter mørke tilstand i iOS 18. Dette betyder, at browsing om natten kan være mere behagelig for dine øjne.

For at aktivere mørk tilstand i Safari:

  1. Åbn Safari på din iPhone.
  2. Tryk på AA knappen i adressefeltet.
  3. Vælg Brug mørk tilstand besøgssider.

Dette vil sikre, at selv websteder, som du besøger, bliver vist med et mørkt tema, hvis de understøtter det.

Konklusion

Mørke tilstand ikoner i iOS 18 tilbyder en forbedret og mere komfortabel brugeroplevelse, især for dem, der ofte bruger deres enheder i lavlys miljøer. Med de rette indstillinger og tilpasninger kan du få det fulde udbytte af denne funktion. For flere opdateringer og tips om iOS 18, besøg We❤️Apple.dk, din go-to kilde for alt Apple-relateret.

Seneste nyheder

View all

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Qualcomm ønsker at købe Intel, da PC-producenter skifter fra x86 til ARM.

Den seneste nyhed på tech-scenen er, at Qualcomm planlægger at opkøbe Intel. Dette enorme skridt kommer på et tidspunkt, hvor PC-producenter i stigende grad bevæger sig væk fra x86-arkitekturen mod ARM. Men hvad betyder dette egentlig for markedet, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Velkommen til en dybdegående analyse af denne potentielle fusion, og hvorfor det er af stor betydning for både PC- og chip-industrien.

Read more

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

iOS 18: Sådan låser og skjuler du apps på iPhone

Med lanceringen af iOS 18 er der kommet en række nye og spændende funktioner, herunder mulighederne for at låse og skjule apps på din iPhone. I denne artikel på We❤️Apple.dk vil vi gennemgå trin-for-trin hvordan du gør. Vi dækker alt fra opsætning til praktisk brug, så du er godt klædt på til at beskytte dine private data.

Read more

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er nu klar til iOS 18 med farvede ikoner og widgets

Gentler Streak er blevet opdateret til iOS 18 med tonede ikoner og widgets, der giver en mere intuitiv og æstetisk oplevelse. Opdateringen byder også på forbedret brugervenlighed, kompatibilitet med eksisterende data og integration med andre sundheds- og fitnessapps. Læs mere om opdateringen hos We❤️Apple.dk.

Read more