Gratis levering ved bestilling over 500 DKK

Forventet Udgivelsesdato

Det ser ud til, at vi muligvis ikke vil se en ny iPhone SE i 2024. De nyeste rygter antyder, at iPhone SE 4 først vil blive lanceret i foråret 2025. Dette er en ændring fra tidligere spekulationer, der pegede på en 2024-lancering  .

 

Forventede Funktioner og Specifikationer

Når iPhone SE 4 endelig kommer, forventes det at inkludere flere spændende funktioner og opgraderinger:

 

Design: En større 6,1-tommer OLED-skærm, som ligner designet på iPhone 14, men sandsynligvis lettere og tyndere.

Face ID: For første gang på iPhone SE-linjen, forventes Face ID at erstatte Touch ID.

USB-C Port: Overgangen til USB-C for opladning og dataoverførsel, i overensstemmelse med EU-lovgivningen, der træder i kraft i 2024.

Action Button: En ny funktion, der er rygtet at komme til SE-modellen, som lader brugerne tilpasse hurtige handlinger, der kan udføres med en knap  .

 

Ydeevne og Teknologi

Processor: Det er sandsynligt, at den nye iPhone SE vil få en tidligere generation af Apples A-serie chip, muligvis A16 Bionic, for at holde omkostningerne nede.

5G: Forbedret 5G support med flere bånd og potentielt Apples egenudviklede modemchip  .

 

Batteri og Pris

Batteri: Den nye iPhone SE vil sandsynligvis have en 3279 mAh batteri, hvilket giver en batterilevetid, der svarer til iPhone 14.

Pris: Forventes at starte omkring $429, men prisen kan stige op til $500, afhængigt af de inkluderede funktioner og opgraderinger  .

 

Konklusion

Selvom iPhone SE 4 først forventes at blive lanceret i 2025, ser det ud til, at Apple planlægger at inkludere mange af de nyeste teknologier og designopgraderinger i denne budgetvenlige model. 

Seneste nyheder

Se alle

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 vil have en venteliste, her er hvordan du hopper over rækken.

Apple Intelligence i iOS 18.1 revolutionerer interaktionen med iPhones og iPads ved at bruge avanceret maskinlæring til personlig tilpasning. Kom foran i køen ved at opdatere din Apple-profil og aktivere notifikationer. Hold dig opdateret med de nyeste opdateringer fra Apple og We❤️Apple.

Læs mere

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

"Ny Magic Mouse, Trackpad og Tastatur på vej – men forvent ikke noget spændende"

Apple planlægger at opdatere deres Magic Mouse, Trackpad og Keyboard, dog uden store designændringer. Fokus ligger på forbedrede indre komponenter for bedre ydeevne og batterilevetid, mens revolutionerende nye funktioner ikke forventes imødeset. En lancering er muligvis nært forestående.

Læs mere

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu dropper App Store In-App Purchase-betaling som den seneste runde af prisstigninger træder i kraft.

Disney+ og Hulu fjerner App Store In-App Køb for at undgå Apples høje gebyrer. Brugere skal nu håndtere abonnementer direkte via Disney+ og Hulu’s hjemmesider. Samtidig sker prisstigninger, mens streamingtjenester lover fortsat stærkt indhold. We❤️Apple opdaterer om ændringer.

Læs mere