iPhone SE 2024: Hvad Vi Ved Indtil Videre

iPhone SE 2024: Hvad Vi Ved Indtil Videre

Forventet Udgivelsesdato

Det ser ud til, at vi muligvis ikke vil se en ny iPhone SE i 2024. De nyeste rygter antyder, at iPhone SE 4 først vil blive lanceret i foråret 2025. Dette er en ændring fra tidligere spekulationer, der pegede på en 2024-lancering  .

 

Forventede Funktioner og Specifikationer

Når iPhone SE 4 endelig kommer, forventes det at inkludere flere spændende funktioner og opgraderinger:

 

Design: En større 6,1-tommer OLED-skærm, som ligner designet på iPhone 14, men sandsynligvis lettere og tyndere.

Face ID: For første gang på iPhone SE-linjen, forventes Face ID at erstatte Touch ID.

USB-C Port: Overgangen til USB-C for opladning og dataoverførsel, i overensstemmelse med EU-lovgivningen, der træder i kraft i 2024.

Action Button: En ny funktion, der er rygtet at komme til SE-modellen, som lader brugerne tilpasse hurtige handlinger, der kan udføres med en knap  .

 

Ydeevne og Teknologi

Processor: Det er sandsynligt, at den nye iPhone SE vil få en tidligere generation af Apples A-serie chip, muligvis A16 Bionic, for at holde omkostningerne nede.

5G: Forbedret 5G support med flere bånd og potentielt Apples egenudviklede modemchip  .

 

Batteri og Pris

Batteri: Den nye iPhone SE vil sandsynligvis have en 3279 mAh batteri, hvilket giver en batterilevetid, der svarer til iPhone 14.

Pris: Forventes at starte omkring $429, men prisen kan stige op til $500, afhængigt af de inkluderede funktioner og opgraderinger  .

 

Konklusion

Selvom iPhone SE 4 først forventes at blive lanceret i 2025, ser det ud til, at Apple planlægger at inkludere mange af de nyeste teknologier og designopgraderinger i denne budgetvenlige model. 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar