iOS 18 Beta 3: He er alt det nyt

iOS 18 Beta 3: He er alt det nyt

Apple har netop frigivet iOS 18 beta 3 til udviklere, og med denne opdatering kommer en række spændende nye funktioner og forbedringer. Læs videre for at få et dybdegående kig på, hvad du kan forvente af denne nyeste beta-version.

Dark Mode for Apps

En af de mest bemærkelsesværdige opdateringer i iOS 18 beta 3 er den automatiske konvertering af app-ikoner til dark mode. Denne funktion bruger maskinlæringsteknologi til at adskille billeder og justere dem i mørk tilstand, hvilket giver en mere ensartet visuel oplevelse i mørke omgivelser  .

Dynamisk Baggrund

Standardbaggrunden i iOS 18 beta 3 er blevet opdateret til at inkludere en ny farveskiftende “dynamisk” mulighed. Denne funktion ændrer baggrundens farve på forskellige tidspunkter af dagen, hvilket giver et friskt og varieret udseende .

Forbedret Lommelygte Interface

Brugere af iPhone 15 Pro og Pro Max vil bemærke en stor opdatering af lommelygteinterfacet i Dynamic Island. Denne opdatering gør det nemmere at styre lommelygten direkte fra Dynamic Island .

Opdateringer i Photos Appen

Photos appen har også fået en række opdateringer. “Select”-knappen er nu altid synlig, hvilket eliminerer behovet for at swipe op for at vælge fotos. Derudover er pinch-to-zoom gestussen blevet ændret tilbage til at fungere som i iOS 17 og tidligere versioner  .

Nyheder i Indstillinger

I Indstillinger-appen er “RCS Messaging” valgmuligheden blevet opdateret til at tilbyde flere detaljer om funktionen. Dette kan findes under Indstillinger > Apps > Beskeder > RCS Messaging .

Opdateret Emoji Tastatur

Emoji-tastaturet er blevet opdateret med større ikoner, der er nemmere at se og trykke på. Desuden kan du nu tilgå stickers og emoji direkte under emoji-tastaturet i iOS 18 beta 3 .

Ændringer i Beskeder Appen

Når du er i en Focus-tilstand, viser Beskeder-appen ikke længere kontaktens navn for dæmpede meddelelser, men viser i stedet blot “Beskeder” .

Redesignet Apple Maps Ikon

Apple Maps har også fået et redesign af dark mode ikonet, hvilket gør det mere stilfuldt og moderne .

 

Forbedret Siri og AI Funktioner

iOS 18 introducerer også en opdateret Siri, der bedre forstår sprog, kan holde styr på tidligere anmodninger, og endda kan søge på hele din enhed for information. Siri kan nu også få hjælp fra OpenAI’s ChatGPT til mere komplekse forespørgsler. Denne del kommer dog først senere.

 

Vi glæder os

iOS 18 beta 3 bringer en række nye funktioner og forbedringer, der gør brugeroplevelsen mere intuitiv og fleksibel. Fra dynamiske baggrunde til en mere intelligent Siri og forbedrede app-interfaces, ser det ud til, at Apple fortsætter med at forfine og forbedre deres mobile operativsystem.

For mere information om de nye funktioner og hvordan du kan få adgang til iOS 18 beta 3, besøg vores nyhedssektion på We❤️Apple.dk.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar